Politica de livrare

Livrarea produselor


Livram produsele noastre in orice colt al tarii, prin curier rapid. Intervalul de livrare standard pentru curieratul rapid este de 24 – 48 ore, cu conditia existentei produselor in stoc la momentul plasarii comenzii.

Durata timpilor de livrare mentionati se poate mari independent de vointa www.magazinpc.ro. Acest lucru poate depinde de: vreme neprielnica (de exemplu in perioada anotimpului de iarna), logistica necorespunzatoare a firmei de curierat, accidente rutiere, de volume mari de livrari in perioade scurte de timp, de stocuri, etc.

Comenzile care sunt plasate in intervalul 00:00 – 15:00 , de luni pana vineri, se expediaza catre destinatar in aceeasi zi. Daca plasati o comanda dupa ora 15:00, aceasta va fi expediata in ziua lucratoare urmatoare.

Toate comenzile efectuate in zilele de sambata si duminica vor fi procesate si expediate incepand cu ziua de luni. Nu putem expedia comenzi in zilele de sarbatori legale, deoarece nu lucram si de asemenea curieratul rapid nu lucreaza in aceste zile. Comenzile efectuate in aceste zile vor fi expediate in ziua lucratoare imediat urmatoare. 

Produsele afisate in magazinul magazinpc.ro se expediaza la client in ambalajul original, sigilat si sunt atent impachetate si asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare, pentru a ajunge in deplina siguranta la dvs. Nu putem fi trasi direct raspunzatori pentru deteriorarea coletelor sau eventualele greseli in expedierea produselor datorate in exclusivitate firmei de curierat.

La ridicarea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului.

MODALITATI DE LIVRARE

Curier Rapid

In functie de metoda de plata aleasa, tarifele sunt variate si se specifica la plasarea comenzii. Anumite produse de pe site sunt de dimensiuni si greutati mari. Costul transportului NU este inclus in costul produselor. Se specifica separat pe factura si este achita de catre client.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta sau suna la numerele de telefon afisate pe site.

CONDITII DE RETUR

Conditiile de retur fac referire doar la persoanele fizice, conform legislatiei in vigoare. Conform legilor din Romania clientul are dreptul de a returna orice produs achizitionat din magazinul nostru in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia. Clientul poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, taxele de expediere sunt excluse. Clientul este cel care suporta plata transportului produselor returnate. Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 14 zile de la retur, direct in contul bancar al clientului.

Sunt acceptate pentru retur doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie. Inainte de a trimite produsul retur, trebuie completat urmatorul formular . Formularul trebuie trimis la adresa de email specificata in formular, si coletul trebuie expediat la adresa specificata in formular. Nu se admit la retur produse care au fost testate, desfacute, nu au etichetele intacte, au ambalajul rupt, s-a facut abuz de ele, sau care nu mai pot fi vandute ulterior de catre magazinul nostru. In cazul produselor returnate cu ambalajul rupt, deteriorat, sau cu lipsa completa a ambalajului, ne rezervam dreptul de a aplica o taxa de ambalaj de 100 lei TVA inclus.

Se accepta doar retururile trimise prin intermediul firmelor de curierat rapid, taxele de transport fiind platite de client. Retururile trebuie trimise fara ramburs, contravaloarea produselor urmand a se livra in contul dvs. bancar in termen de 14 zile. Va rugam sa ambalati cu grija retururile pentru a ajunge la noi in stare intacta, in caz contrar urmand a ne rezerva dreptul de a refuza rambursarea produselor. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii. 

Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la curier. In prezenta curierului, cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Pentru orice alte detalii sau neclaritati privind returnarea produselor, va rugam sa ne contactati sau sa ne sunati la numarul de telefon afisat pe site.

Orice plasare de comenzi pe site-ul nostru presupune ca ati cititi aceste reguli si sunteti de acord cu ele.